پاناکوتا شکلاتی ویژه

مواد لازم:

شیر  3لیوان

شکر  3/4 لیوان

شکلات  80تا100 گرم

پودر کاکائو  2 قاشق غذاخوری سر پر

خامه صبحانه  ۱۵۰ گرم

ژلاتین  2 قاشق غذاخوری

وانیل  1/2 قاشق چایخوری



تمام مواد را به جز ژلاتین را در یک ظرف مناسب ریخته و روی شعله گاز قرار میدهیم با حرارت پایین مدام هم میزنم تا صاف و یکدست شود.

ژلاتین را با نصف استکان آب روی بخار آب به روش بن ماری ذوب و به مواد اضافه کنید هم بزنید و شعله گاز را خاموش کنید

🔴توجه 👇👇👇

در هیچکدام از مراحل مواد نباید بجوشد.

مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و داخل فریزر به مدت ۴ ساعت قرار دهید🔴

ببینید به راحتی جدا میشود👆👆👆

روی دسر کمی شیر کاکائوی سرد ریخته و بعد از رفع انجماد سرو کنید🔴

نوش جان👌👌👌

توضیحات کامل راجع به قالبهای مختلف

در بازار 3مدل قالب موجود است.

1-قالب سیلیکونی (قابلیت قراردادن در فر و فریزر دارند).این قالب را باید در فریزر قراردهید بخاطر حالت انعطاف پذیر و نرم  نمیتوانید آن را در آب ولرم قراردهید.

2-قالب طلقی (قابلیت قراردادن در یخچال )

3-قالب پلاستیکی(قابلیت قراردادن در یخچال )

اگر دسر را در قالب سیلیکونی بریزید حتماً باید در فریزر قرادهید تا دسر منجمد شود و به راحتی از قالب جدا شود

اگر دسر را در قالب طلقی یا پلاستیکی بریزید باید دسر را در یخچال قراردهید. زمانی که دسر بسته شد آن را در آب ولرم قرار بدید و در ظرف مورد نظر برگردانید.