کیک سمنو

تخم مرغ ۲عدد

عسل ۸۰گرم

روغن زیتون بدون بو۱۰۰گرم

ارد۱۸۵گرم

پیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری

سمنو ۱۰۰گرم

آب ۲۰گرم

وانیل کمی

مواد لازم سس سمنو

شیر ۱۱۵گرم

سمنو ۱۵۱گرم

عسل ۱قاشق غذاخوری

شیره خرما ۲قاشق غذاخوری

پودر نارگیل ۱قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت ۱قاشق غذاخوری


طرز تهیه کیک:

تخم مرغ.عسل و وانیل را بزنید تا سفید و کشدار شود.روغن و سمنو رقیق شده با آب را اضافه و هم بزنید.ارد و پیکینگ پودر سه بار الک کرده را به مواد اضافه کنید و با دور کم همزن بزنید.
کف قالب ۲۰ را کاغذ روغنی پهن کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر با دمای 180درجه به مدت 30دقیقه قراردهید.

طرز تهیه سس
تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی شعله گاز بگذارید تا بجوش اید و کمی بجوشد.