#خاگینه_هویج_و_گردو

هویج متوسط رنده ریزشده چهارعدد
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
آرد سه قاشق غذاخوری
هل، دارچین، گردوی خرد شده

موادلازم برای شربت 👇👇👇
شکر دوپیمانه
آب یک پیمانه
زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری
جوهر لیمو کمی


ابتدا تخم مرغها با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار شود.

هویجها را رنده ریز کرده با دست فشار دهید تا کاملا آب هویجها گرفته شود و بعد به مواد قبلی اضافه کنید دقت کنید احتیاجی نیست هویجها پخته شود👌

پودر هل و دارچین و همچنین آرد سفید و پیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم بزنید.

ابتدا آب و شکر را روی شعله گاز گذاشته وقتی شروع به جوشیدن کرد سه دقیقه اجازه جوشیدن بدهید زعفران و گلاب را اضافه کرده ۱ دقیقه دیگر بجوشد جوهر لیمو را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید.اگر خاگینه در مدت ۲ روز سرو شود احتیاجی به جوهر لیمو ندارد👌

مواد خاگینه را داخل کپسولهای کاپ کیک ریخته و گردوی خرد شده روی مایع خاگینه بپاشید.به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد طبخ کنید چک کنیدبعد از۱۲ دقیقه تا سطح خاگینه سفت شود.


از فر در آورده و شهد سردرا روی خاگینه داغ چندین بار بریزد و اجازه دهید ۲ ساعت در یخچال استراحت کند و بعد سرو کنید

نوش جان👌👌

شیرین کام باشید☺️☺️